Takkekort til konfirmation

Konfirmationen er en fest, som de mange teenagere ser frem til med stor spænding. Det er en dag, hvor de er i centrum hele dagen, og det er gerne en fest, der fejres med et brag. Der kommer typisk venner og familie fra nær og fjern for at fejre dagen sammen med konfirmanden. Der bliver typisk også givet nogle ret så store eller dyre gaver sammenlignet med andre lejligheder. Derfor er det kun på sin plads, at konfirmanden sender et takkekort til de mange skønne gæster, der har fejret dagen med ham/hende.

Gentryk den samme tekst eller skriv et nyt takkekort

Der er to måder, hvorpå du kan skrive takkekort. Du kan enten vælge at designe en tekst, der går igen på alle kortene. Her afslutter du med at skrive din navn med kuglepen eller starter med at skrive modtagerens navn med kuglepen. Det signalerer, at du har lagt lidt tid i det enkelte kort. Mindst af alt bør du i hvert fald sørge for, at der maskinskrevet står de respektive navne i toppen af kortet, så det ikke bare ligner en standard besked, der er sendt til alle.

Sådan sørger du for at takke gæsterne i takkekortet

Sørg for at takke for den fine gave. Skriver du individuelle tekster, så kan du jo skrive lidt om gaven og om dine planer med den. Ellers så sørg for at takke gæsterne for, at de tog sig tid til at fejre dagen sammen med dig og at de var med til at gøre dagen helt speciel. Slut af med en kærlig hilsen eller knus og kram. Sæt gerne et eller flere billeder fra festen på kortet, så gæsterne har nogle sjove eller søde minder at se på, imens de læser kortet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *