konfirmation indbydelse

Sådan skriver du en god konfirmationsindbydelse

Mangler du inspiration til at skrive en god konfirmationsindbydelse? Så læs med her, hvor vi gennemgår nogle af de elementer, der gør en konfirmationsindbydelse praktisk, spændende og god. Det er en stor dag i det unge menneskes liv, så det er for mange – både konfirmanderne og forældrene, vigtigt, at alting bliver helt perfekt. Det gælder naturligvis også indbydelserne, der sætter baren for forventningerne til selve konfirmationsfesten.

De praktiske oplysninger skal være på plads i indbydelsen

Når du skal lave en indbydelse, så er det meget vigtigt, at alle relevante informationer fremgår. Start med en pæn hilsen såsom ”Kære” og personens navn. Eller ”I anledning af min konfirmation, så vil det glæde mig at se (personens navn)”. 

Dernæst oplyses adressen, som festen foregår på. Sørg for at få alle detaljer med, da du kan risikere, at nogle af gæsterne ikke er helt så stedkendte, som i går og tror. Oplys også tidspunktet for, hvornår festen starter. Oplys også, hvornår og hvor selve konfirmationen foregår, hvis i gerne vil give gæsterne mulighed for at deltage der også. 

Lav gerne en lille note om, at folk gerne må oplyse eller påminde, hvis der er nogle allergier eller lignende i familien, så i ikke risikerer at serverer nogen noget, som de bliver syge af. Slut af med en sød hilsen og en oplysning om, hvornår du gerne vil have svar på, hvem der kommer til festen.

Design konfirmationsindbydelsen

Så er alle de praktiske detaljer på plads. ”Hvem, hvor og hvornår”. Så kommer vi til designet af indbydelsen. Den må gerne være lidt sjov og lidt personlig. Du kan eventuelt designe den på nettet og få den printet, eller du kan vælge at lave den selv derhjemme. Sæt gerne et billede af konfirmanden på forsiden – eventuelt et billede af konfirmanden som barn. Er han eller hun ikke meget for billeder af sig selv, så kan du i stedet vælge en tegnet figur fra nettet og eventuelt spice indbydelsen lidt op med en lille sløjfe i satinbånd eller lignende. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *