Hvor mange gæster skal man invitere med til konfirmationen?

Hvor mange gæster skal man invitere med til konfirmationen?

Der er ikke nogen faste regler for, hvor mange gæster, der skal være med til din konfirmation. Derfor er det også helt op til dig selv. Hvis du har et ønske om, at det kun er den tætteste familie, der er med, så holder du dig blot til dem. Hvis du vil holde en stor konfirmation med mange gæster, kan du også roligt gøre dette.

Der er stor forskel på folk i denne forbindelse. Derfor er det også en personlig vurdering, og et valg, der skal træffes på egen hånd. Når du skal gøre op med dig selv, hvor mange gæster, der skal deltage til din (eller dit barns) konfirmation, er der mange ting, der skal tages højde for.

konfirmations gæster

Flere gæster medfører en højere pris

Beslutter du dig for at invitere et stort antal gæster, vil dette selvfølgelig gøre konfirmationen dyrere. Dertil vil der ofte også være et større rod ift. taler, sange mv. Der er derfor flere ting, der skal organiseres og tages højde for. Hvis det er noget, du har brug for gode råd til, så kan du læse med her eller finde dem på konfirmationsjov.dk. Du kan ligeledes finde ideer til konfirmations lege.

Der er mange, der vælger at invitere deres familie. Andre vælger også at invitere nogle tætte venner. I bund og grund er der dog ikke noget, der er mere rigtigt end andet. Før du beslutter dig for, hvorvidt du skal have mange eller få gæster med til din konfirmation, så bør du tage dig god tid til at overveje det .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *